Självforsvar kurs i Leksand, Dalarna

Reality Based Training - No Nonsense Self Defense

Inget nonsens självförsvarskurs i Leksand, Dalarna. En viktig utbildning i civilt självförsvar, öppen kurs in april, 2014. Alla välkomna!

facebook_blue twitter_blue

"Detta är nog den bästa kursen jag deltagit på och då gick vi som sagt inte ens igenom hälften av det du lär ut i vanliga fall. Oerhört motiverande och inspirerande och man får ett uppvaknade även fast man som mig redan kan allt. Har man chansen att gå denna kurs ska man göra det, kunskapen är ovärderlig i ett allt kallare samhällsklimat."
- Stefan Lund, en tidigare kursdeltagare i Sverige, juni, 2012

Stacks Image 16
Share this page using these buttons:
Stacks Image 864

"Du gör, reagerar, som du tränat. Krigaren tränar så han är förberedd och inte misslyckas i sin roll."

Varje dag i media får vi läsa om misshandel, överfall, våldtäkter m.m. Rån både på gatan och i egna hem, rån av bilar etc. I många fall leder det till att oskyldiga människor mister sina liv. Vet du hur du ska göra och agera om du råkar ut för ett överfall?Har du tränat så du kan?

Har du någon startegi som du vet fungerar under extrem stress? Stefan Forsman är med sina över 20 års erfarenhet en eftertraktad instruktör och lär under tre dagar ut verklighetsanpassat självförsvar och inte för träningslokalen.

Du lär dig för verkligheten så som den ser ut. Tillgodogör du dig kunskapen, så ska det mycket till för att konflikten ska accelerera till en fysisk konfrontation.

'' Superbra læring av en voldsomt energisk og flink Stefan!''
- Hanne Tagestad, Norge -