Selvforsvarskurs i Løten

Et kurs i personlig utvikling som vil gi deg økt selvtillit og gjøre dine svake sider til styrker

Stacks Image 865

500,- innbetales ved påmelding.

Refunderes bare ved sykdom dokumentert med legeerklæring.

Det selvforsvarskurset jeg går på nå er helt fantastisk, jeg har ikke ord for hvor bra dette kurset er. Jeg har så utrolig nytte av dette videre i livet! Jeg kommer til og legge om livsstilen min, jeg har fått mye bedre selvtillit . Tusen takk Stefan ! Gleder meg til i morgen , er bare så bra og høre på deg, jeg vil gjerne høre det om og om igjen det er bare så utrolig bra!!!
Maria Klausen
Ferdig med 1. dag på kurset med Stefan Forsman :) Den morsomme og godt livsberikede mannen fra vårt naboland Sverige. To dager igjen med mye god info om alt mulig innen å kunne forsvare seg og sine kjære i dagens og samfunnets mer og mer voldelige hverdag ;)
Hanne Tagestad
Stacks Image 1557

" Du kan praktisere det du har lært fra første dag etter kurset."

Stefan Forsman - kursleder


Stefan Forsman er født og oppvokst i et landlig område i Dalarna, et fylke i hjertet av det sentrale Sverige. Han er breist på kloden, har bodd i outback Australia, Amerika, Canada og Norge. Han har drevet egen virksomhet i Florida, Montana samt Norge og Sverige og han har holdt mange kurs; blant annet i dyrs adferdsmessige utvikling, i villmarksoverlevelse og selvforsvar - en disiplin som han undersøke først i tenårene da han begynte å trene og konkurrere som bokser. Han syslet også for en stund med kampsport, men han innså hurtig at martial arts ikke er designet for vold, kaos og uforutsigbarhet i angrep i det virkelige liv. På dette tidspunktet begynte han et liv i inntensiv forskning for å finne det beste av det beste innen selvforsvarsverktøy og nærkamp. Han gikk inn i den svenske hæren da han var 18 år gammel og under hans første år i kommandoopplæring, som spesialiserer seg på arktisk krigføring, forsvar bak fiendens linjer, var hans første nærkamplærer den anerkjente europeiske spesialist, Tamas Weber. Fra tiden i hæren og uavbrutt etter dette har Stefan Forsman fortsatt å utvikle sine selvforsvars- og nærkampsferdigheter, å kombinere teknikker hentet fra ulik trening med soldater som har tjenestegjort i regimenter med de israelske, britiske, kanadiske, amerikanske, norske hærstyrker og i den franske fremmedlegionen. Han sier: “selvforsvarstrening for virkelig konflikt er nødvendig over hele linja i disse dager. Det er mye sosialt sammenbrudd og vold på våre gater som også legger et stort annsvar på personell som forholder seg til allmennheten og uforutsigbar, aggressiv atferd. Det setter dem personlig i fare, og spesielt hvis de ikke har blitt trent skikkelig. I mitt eget spesialiseringsområde ønsker jeg å hjelpe alle å forbedre verdien av sin innflytelse. “Erfaring fra den virkelige verden kombinert med virkelighetsbasert opplæring gir bedre utfall - statistikken beviser dette. Du er bedre rustet til å beskytte deg selv ... og klienter. Enda viktigere er det at du også vil stå sterkere innen deg selv til å håndtere situasjoner klokt og til effektivt og oppløse situasjoner før de kommer ut av kontroll.”

Løten Kontakt - Kajsa Haug Grevstad


Mail:

kajsakurs@yahoo.com

Tel: +47 48 03 04 86


Et unikt treningsystem for å lære selvforsvarMediene er fulle av historier om voldtekter og uprovosert vold. Hvordan ville du reagert om du havnet i en slik situasjon? Vet din tenåringsdatter hva hun skal gjøre dersom en ukjent mann følger etter henne på vei hjem? Det kan virke som volden rammer tilfeldig, men det finnes mye du kan gjøre for å minske sjansene for å bli plukket ut som offer. Skulle man likevel være uheldig og havne i en truende situasjon vil det å ha kunnskap om hvordan du håndterer den drastisk øke sjansen for at du kommer deg unna uskadet. Kurset inneholder elementer av selvutvikling. Å tenke som en leder og ha tro på seg selv er viktig i alle sammenhenger i livet for å oppnå det du ønsker.

Dersom du ønsker uforpliktende informasjon om kurset kan du melde deg på vår mailingliste ved å sende en mail til info@forsmanselfdefense.com og skrive ”Selvforsvar mailingliste” i emnefeltet.

Stacks Image 868

facebook_blue twitter_blue

‘’Dette kurset gir jo mega personlig utvikling’'

- Astri Hesseberg, 2012 - sivilt selvforsvarkurs i Löten, Norge